Nieuwsbrieven

In onze nieuwsbrieven staan aansprekende laatste ontwikkelingen weergegeven. Hieronder zijn de meest recente nieuwsbrieven geplaatst.

Ontvangt u de nieuwsbrief liever per post, stuur dan een mailtje naar info@groenservicenoord.nl.

Nieuwsbrief 2016
Nieuwsbrief 2013 Nieuwsbrief 2012
Nieuwsbrief 2016
Nieuwsbrief 2013
Nieuwsbrief 2012

 Nieuwsbrief 2011 Nieuwsbrief 2010 Nieuwsbrief 2009
Nieuwsbrief 2011
Nieuwsbrief 2010
Nieuwsbrief 2009


Eveneens brengen wij hierbij een uitgave van "De Groene Stad" onder uw aandacht. Het betreft feiten en cijfers over het belang van groen in en rondom steden, met daarin krachtige stellingname door o.a. de heren Elco Brinkman en Pieter Winsemius.

Groen maakt de stad
Groen maakt de stadDe economische waarde van "groen” wordt steeds nadrukkelijker aangetoond. Het blijkt dat de aanleg van meer groen in stedelijke gebieden een besparing van € 65 miljoen kan opleveren op het budget voor de volksgezondheid. Het kan er ook voor zorgen dat werknemers zich minder vaak ziek melden. Het onderzoek van KPMG is begeleid door een klankbordgroep met de ministeries EL&I en VWS, de GGD Amsterdam, zorgverzekeraar Menzis, TNO, RIVM, MUMC, Raad voor de Gezondheid en een huisarts. Lees in onderstaande onderzoeken meer over de economische waarde van groen.

Groen, gezond en productief Nieuwsbrief


Groen, gezond en productief
Groen loont met TEEB stad


 Nieuwsbrief Pius Floris Nieuwsbrief Pius Floris Nieuwsbrief Pius Floris
Pius Floris nu 13 vestigingen Pius Floris Roadshow Koninklijke onderscheiding boomspecialist Pius Floris

 
Weergegeven documenten zijn in pdf-formaat en kunt u lezen met Acrobat Reader. Dit programma kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken.


 

Meld u hierbij aan voor onze Nieuwsbrief.